logo
RNTV Live

DE FLORII, LA IARBĂ VERDE

Costin

Vremea frumoasa din duminica Floriilor i-a scos pe oameni din casa. Acestia au profitat de sarbatoare, astfel ca au luat cu asalt zonele de relaxare cele mai apropiate. La Parcul Bucov, de langa Ploiesti, de exemplu, prahovenii au iesit la iarba verde si dupa o doza de aer curat s-au oprit la terase, sa guste bucatele pregatite pe gratar. Asa cum era lesne de inteles in peisaj au aparut si sarbatoritii zilei, care le-au facut cinste celor dragi.

Alei pline de oameni, dornici de relaxare, in Parcul Bucov de langa Ploiesti. Aglomeratia s-a format inca de la intrarea in zona de agrement, unde soferii au trebuit sa astepte, pentru a intra in parcare. Doar ca imediat ce au ajuns au avut parte de vreme buna, aer curat si bucate delicioase.

Pe langa preparatele clasice, pregatite pe gratar, patronii teraselor au largit oferta pentru peste.

Terasele au fost pline toata ziua, iar multi dintre cei prezenti au facut cinste celor dragi, avand in vedere ca si-au sarbatorit onomastica.

Copiii, insotiti de parinti ori bunici, au alergat in voie cat a fost ziua de lunga. Aglomeratie s-a format si la intrarea in gradina zoologica.

Temperaturile ridicate i-au convins pe oameni sa ramana in parc multa vreme, asa ca la lansarea serii au plecat catre case.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor