Sursa: cnbc.com

Legendarul actor și idolul a milioane de oameni Arnold Schwarzenegger a recunoscut că suferă de o boală incurabilă încă din copilărie.

El a dezvăluit fanilor că are dislexie, o tulburare în care este dificil să citești și să scrii.

„Tocmai am terminat de înregistrat audiobook-ul Be Useful. Apare pe 10 octombrie. Aș putea să vă spun cât de minunat a fost să mă așez și să-mi scriu propriile cuvinte, dar adevărul este că mi-a fost absolut frică de asta. Iată secretul meu: sunt un cititor teribil. În anii 1950, în Austria nu se vorbea despre dizabilitățile de învățare, așa că de cele mai multe ori când mi se cerea să citesc cu voce tare în clasă, era doar un dezastru și eram pălmuit cu o riglă. Dar acum știu că am dislexie”, a împărtășit actorul.

Potrivit lui Schwarzenegger, când se pregătește pentru film, recitește scenariul din nou și din nou timp de câteva luni, până când memorează fiecare replică. El a împărtășit, de asemenea, modul în care și-a înregistrat sunetul.

Am nevoie de timp și repetiție pentru a mă gândi la cuvinte. Mi s-a spus că autorii își pregătesc cărțile în 2-3 zile în studio. Am cerut să instalez aparatură de înregistrare acasă și am spus că voi face 20-30 de pagini pe zi. În acest fel, m-am putut conecta cu regizorul și producătorul de două ori pe zi pentru sesiuni mai scurte, iar între timp am putut exersa fără întrerupere”, a adăugat Schwarzenegger.

Arnold Alois Schwarzenegger este un actor, om de afaceri, regizor, politician și culturist profesionist pensionar austriac și american, cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale din filme de acțiune de mare profil.

S-a retras din culturism și a câștigat faima mondială ca star de acțiune de la Hollywood, cu descoperirea sa în epicul de sabie și vrăjitorie Conan the Barbarian (1982), un hit de box-office cu o continuare în 1984. După ce a interpretat personajul principal din filmul științifico-fantastic The Terminator (1984), a jucat în Terminator 2: Judgment Day (1991) și în alte trei proiecte.

Sursa: stiripesurse.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *