logo
RNTV Live

David Țugui, performanță de top la Cupa europeană de cadeți din Bielsko-Biala!

6882650483257776210
Erika Stoica

David Țugui, reprezentantul secției de judo a CSM-CFR-CSŞ Ploiești, a strălucit în weekend la Cupa Europeană de Cadeți – U18, desfășurată la Bielsko-Biala, Polonia, obținând o impresionantă poziție a șaptea în categoria „+90 kg”.

Tânărul sportiv a avut un parcurs impresionant, susținând 6 meciuri, din care a ieșit victorios în 4. În primele trei runde, a învins succesiv pe Leon Marosek din Slovacia, Nikolaos Nikolaidis din Grecia și Felix Damm din Germania. Chiar dacă a suferit o înfrângere în sferturi împotriva lui Shynggys Yerzhanuly din Kazahstan, care avea să câștige medalia de argint, David s-a recuperat în recalificări, învingându-l pe Anton Khachatryan din Polonia, dar pierzând apoi în fața lui Dwayne Korevaar din Țările de Jos.

La finalul competiției, sportivii vor participa la un stagiu internațional de pregătire în perioada 20-22 mai. La acest prestigios turneu din Polonia, care punctează în clasamentul mondial al cadeților, au luat parte nu mai puțin de 833 de sportivi din 30 de țări.

David Țugui este antrenat de către Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu și Doru Munteanu, iar această performanță reprezintă o mândrie nu doar pentru el, ci și pentru întreaga sa echipă și comunitate sportivă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor