Producătorii de bunătăți tradiționale și de obiecte handmade și-au dat din nou întâlnire pe Valea Prahovei. Bijuterii superbe, mezeluri fine, dulciuri apetisante sau tot felul de produse menite să bucure ochii au putut fi găsite la deja tradiționalul festival de cumpărături desfășurat în zona Primăriei din Sinaia.
Participanții din târg au găsit timp și pentru fapte bune și au pus mână de la mână pentru a face o donație Secției de Pediatrie a Spitalului Orășenesc Sinaia.

Servețele umede, scutece de unică folosință și alte consumabile au fost dăruite de organizatorii festivalului de cumpărături și divertisment Secției de Pediatrie a Spitalului Orășenesc din Sinaia.
Donația a devenit deja tradiție, producătorii participanți la târg pregătind daruri pentru copii de câteva ori pe an.
Timp de trei zile, turiștii și localinicii au putut achiziționa la preț de producător, brânzeturi fine, mezeluri din carne de vânat, dulciuri apetisante, dar și decorațiuni homemade sau bijuterii unicat.

În plus, au existat și spectacole pentru copii organizate de artiștii Teatrului din Galați, momente de magie, dar și diverse ateliere de creație pentru cei mici.

Copii au avut parte și de o vânătoare de comori, cu premii pe placul tuturor.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *