logo
RNTV Live

Dar din dar, se face Rai: ajută un copil fără posibilități să ajungă la mare!/EXCLUSIV

litoral
Dudau Andreea Valentina

Florin, un prahovean în vârstă de 25 de ani – absolvent al Universității Politehnica din București și liderul unei echipe de 300 de oameni, a lansat o inițiativă, chiar pe pagina sa de Facebook – O ZI LA MARE PENTRU COPILAȘII FĂRĂ POSIBILITĂȚI, CARE NU AU VĂZUT NICIODATĂ MAREA!

„Excursie de poveste pentru vara aceasta ! Deoarece sunt sigur ca sunt mulți copii care nu au avut posibilitatea sa ajungă la mare ,am decis sa vin cu o surprinză pentru ei si sa organizez o excursie ,de o zi ,ce va rămâne remarcabila in ochii fiecarui copilaș ,fiind prima data când vor reuși sa vada apa si se vor putea bălăcii in voie !

Mini-vacanța va fi susținută exclusiv de mine si sunt fericit dacă reușim sa strângem cât mai mulți ! Copiii vor fi însoțiți de un grup de adulti ,printre care si eu ! Ce au ei de făcut ?  Sa se distreze !!!

Ziua va fi rezervată exclusiv pentru activități ,masa de prânz ,gustări si multă veselie !

Vârsta minima pentru participare este de 7 ani ,asfel încât copii sa se bucure pe deplin de aceasta experiența !

Daca știți copii cu probleme financiare ,le poți povesti părinților ce facem noi si dacă sunt de acord ,ne puteți lasă contactul lor ,apoi preluam noi !  Îmi doresc ca mesajul sa ajungă când mai departe si sa facem fericiti mulți copii ! ”

Întrebat cum s-a născut această inițiativă, Florin a spus că nu este prima data când încearcă organizarea unei astfel de activități.

„Am încercat și în trecut: prima data nu am avut susținere din partea celor cu care mă „avântasem” în acest proiect, iar a doua oară – nu am reușit să găsim copii: ce-i drept, ne-am organizat cam târziu. Anul acesta ne-am hotărât : o facem și o să reușim – motiv pentru care am anunțat încă de la începutul lunii cunoscuții, dar și pe rețelele de socializare.”

Legat de costuri, tânărul nu a vrut să ofere niciun detaliu: „Nu sunt discutate, nu îmi doresc să detaliez despre costuri, nu asta contează!”

De asemenea, menționăm faptul că evenimentul este dedicate DOAR copiilor care nu au avut posibiltatea de a vedea marea!

„ Le transmit oamenilor să lase felicitările și să-mi urmeze modelul, dacă vad ceva bun în asta! Să se implice cot la cot cu mine, mai puține vorbe – mai multe fapte.”

Astfel, în doar două zile, postarea lui a strâns peste 100 de distribiuri, și sperăm să ajungă la cât mai multe persoane!

Așadar, dacă știți familii care nu au o situație financiară bună și au copii peste 7 ani, pe Florin îl puteți contacta pe Facebook: FLORIN VALENTIN STOICA!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor