Sursa foto: Reuters

Daniil Medvedev, clasat pe locul 3 în clasamentul ATP, a câștigat competiția Masters de la Roma, după ce l-a învins în ultimul meci pe danezul Holger Rune, poziționat pe locul 7 în clasamentul ATP, cu scorul de 7-5, 7-5.

Daniil Medvedev l-a învins pe Holger Rune în finala turneului ATP de la Roma. Întrucât condițiile meteo au amânat începerea meciului, primul set a fost controlat de rus, deși danezul a reușit mereu să revină și să egaleze scorul. Totuși, în final, Medvedev s-a desprins și a câștigat setul.

În setul al doilea, Rune a avut avantajul de 2-0 și 5-3 și a avut o șansă reală să trimită meciul în setul decisiv. Cu toate acestea, experiența lui Medvedev a ieșit în evidență, permițându-i să încheie meciul mai repede.

Durata întregii partide a fost de o oră și 43 de minute.

Pe parcursul carierei sale, Holger Rune, în vârstă de 20 de ani, a câștigat turneele de la München în 2022 și 2023, Stockholm în 2022 și ATP Masters 1000 Paris în 2022.

Daniil Medvedev, fost lider mondial, a câștigat titlurile de la Rotterdam, Doha, Dubai și Miami în acest an și a pierdut finala de la Indian Wells.

Turneul Masters de la Roma s-a desfășurat între 10 și 21 mai, pe zgură, și a făcut parte din categoria ATP 1000, având premii totale în valoare de 7.705.780 de euro. Novak Djokovic era campionul en-titre, iar Rafael Nadal deține recordul de cele mai multe titluri câștigate la Foro Italico (10).

Sursa: sport.hotnews.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *