Fostul fotbalist Daniel Chirita, a fost plasat sub control judiciar, dupa ce a fost prins in timp ce conducea fara permis. Initial, fosta glorie a Petrolului Ploiesti a fost retinut pentru 24 de ore, de catre politisti. La iesirea de la audieri Chirita si-a recunoscut vina, si a precizat ca s-a urcat din nou la volan, pentru a-si duce tatal la spital.

Daniel Chirita, fostul fundas de 49 de ani, consacrat in tricoul Petrolului si al Rapidului, a fost retinut initial luni, pentru 24 de ore, de politistii din Ploiesti, pentru conducere fara permis valabil. Ulterior  „Chiru” a fost plasat sub control judiciar.

Odata plasat in control judiciar, Daniel Chirita nu are voie sa paraseasca tara pentru urmatoarele cel putin 60 de zile. Fostul fotbalist al FC Petrolul este cercetat penal dupa ce a fost prins, luni, pentru a treia oara, in timp ce conducea masina desi avea acest drept suspendat. De-a lungul carierei de fotbalist, Daniel Chirita a jucat la Petrolul Ploiesti, Universitaea Craiova, Rapid Bucuresti, FC National, Zenit, Sahtior, UTA Arad si Astra. La varsta de 43 de ani, Daniel Chirita a decis sa puna ghetele in cui, dupa ce a pus umarul la promovarea echipei Petrolul Ploiesti in Liga 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *