Sursă foto: Facebook/ Clubul Sportiv Petrolul Ploiești

Bazinul de înot și pista de atletism Lia Manoliu din București au fost gazdele competiției Trikids Aquatlon București 2023, desfășurată sâmbătă, 18 noiembrie 2023. Clubul Sportiv Petrolul Ploiești a fost reprezentat la această întrecere sportivă de către Crîngașu Dania, Panait Sabin, Coman Mircea, Manolache Eric, Pețu Oscar și Ionescu Andrei.

Crîngașu Dania a obținut locul 2 la categoria Trikids 13 ani fete, iar Panait Sabin s-a clasat pe locul 2 la categoria băieți 7-8 ani.

Celelalte rezultate obținute de băieții participanți au fost următoarele: Coman Mircea – locul 4, Manolache Eric – locul 5, Pețu Oscar – locul 6 și Ionescu Andrei – locul 8.

Competiția a constat într-o cursă de aquatlon alergare, cu cronometru, urmată de înot. După parcurgerea a doi kilometri în proba de alergare, Dania Crîngașu le-a dominat în mod evident pe celelalte concurente în proba de înot de 250 de metri, ajungând pe podium.

Cei mai mici triatloniști au alergat 400 de metri și au înotat 50 de metri, evidențiindu-se prin performanțe notabile la prima lor participare în cadrul aquatlonului și situându-se în prima parte a clasamentului general.

Sursă: CS Petrolul Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *