logo
RNTV Live

Dani Alves se confruntă cu o stare de depresie în timpul detenției

dani-alves-trimis-in-judecata-pentru-agresiune-sexuala-cat-trebuie-sa-plateasca_1_size6
Dudau Andreea Valentina

Dani Alves , în pragul depresiei în închisoare. A fost demarat planul “antisuicid”. El a trimis o scrisoare soției sale!

Colegul de celulă al lui Dani Alves a dezvăluit că fostul fotbalist se confruntă cu o stare de depresie considerabilă după încheierea procesului de viol, subliniind că la închisoare a fost activat planul “antisuicid”. La televiziunea spaniolă, acesta a declarat: “În urma procesului, depresia l-a cuprins tare. Este deprimat şi descurajat. Psihologii şi funcţionarii publici îl susţin.”

Potrivit declarațiilor sale, planul antisuicid a fost pus în aplicare imediat după ce Alves s-a întors de la proces, de teamă că ar putea să se rănească sau să încerce să-și facă rău. Alves este acuzat de presupusul viol care ar fi avut loc în noaptea de 30-31 decembrie 2022 într-un club de noapte din Barcelona. În timpul procesului, Alves a negat acuzațiile, susținând că tânăra nu i-a comunicat niciodată că nu ar dori să continue.

Potrivit procuraturii, Alves ar fi avut o atitudine violentă față de tânără și ar fi obligat-o să întrețină relații sexuale. Avocații fotbalistului au invocat alcoolul ca circumstanță atenuantă, menționând că acesta ar fi fost extrem de beat în momentul respectiv.

Dani Alves riscă o pedeapsă de nouă ani de închisoare. Soția sa, Joana Sanz, a postat pe Instagram o scrisoare trimisă de Alves din închisoare, însă a șters rapid postarea, spunând că a fost o greșeală. În scrisoare, Alves își exprimă profundul regret și iubirea pentru soția sa, afirmând că ea este visul său și că se roagă pentru ziua în care o va vedea din nou trezindu-se alături de el.

Dani Alves: „În imperfecţiunea mea, am învăţat că nu pot să-mi petrec timpul cu ceea ce a fost, ci să-mi transform energia în ceea ce este. Iar ceea ce este; este că tu eşti ceea ce am visat. Ceea ce am visat şi ceea ce încă visez. Fiecare drum pe care vreau să îl parcurg cu tine. Nu am greşit femeia… da, ai fost tu. Nu există o singură zi, un singur moment, un singur plan în care să nu fii acolo. Mă rog în fiecare zi pentru ziua în care să te văd trezindu-te. Nostalgia nu înseamnă să nu poţi face asta acum. Nostalgia va fi pentru cei care nu au niciun motiv să viseze. Te iubesc şi te simt în fiecare zi, într-un loc în care doar tu ai acces. Oriunde ar fi, oricum ar fi, indiferent cum ar fi, dar cu tine alături de mine mereu. Mă scurg de dorul tău. Te iubesc”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor