Sursa foto: Digi Sport

Marius Niculae a vorbit despre declarația lui Dan Petrescu cu privire la planurile sale de a pleca din România în 2024, după expirarea contractului său cu CFR Cluj.

Partida dintre CFR Cluj și CSU Craiova a declanșat o avalanșă de critici din partea suporterilor ardeleni față de arbitrajul lui Radu Petrescu. Neluțu Varga, proprietarul campioanei, a anunțat că se va retrage de la echipă, în timp ce Dan Petrescu a anunțat că își va încheia contractul cu CFR și va pleca din România.

Niculae crede cu tărie că atât Varga, cât și Petrescu vor rămâne la CFR Cluj și susține că antrenorul, cunoscut sub porecla „Bursucul”, a mai plecat în străinătate în trecut, dar întotdeauna s-a întors în țară.

„Poate a zis-o la nervi (n.r. – Neluțu Varga). Și să atragă puțin atenția. Nu cred că va renunța, totuși au luat 5 titluri consecutive. Nu poate să le ia pe toate. A mai zis și în trecut Dan Petrescu că pleacă din România și tot în România s-a întors.

Orice este posibil în lupta la titlu, dar jocul lor și siguranța pe care o aveau când au luat aceste titluri pe faza defensivă nu mai e. CFR dacă reușea să dea un gol nu mai primea. Rezultatul preferat al lui Petrescu era 1-0”, a spus Marius Niculae.

În timpul unei apariții în direct, Dan Petrescu a anunțat că este hotărât să plece de la CFR Cluj.

„Este adevărat că vă gândiți să plecați din România?”, a fost întrebat Dan Petrescu la Prima Sport. Antrenorul CFR-ului a răspuns: „Da, normal. Mă gândesc să plec din România. Am mai plecat o dată din cauza arbitrilor. Normal că sunt hotărât. Nu se poate așa ceva! 

Deocamdată am contract cu CFR, trebuie să îl respect. După aia, gata. Momentan mai am contract un an și jumătate. Au fost doar discuții de prelungire, dar nu am avut contractul pe masă. Nu l-am primit să îl semnez. Sigur îl semnam dacă îl primeam.

În momentul de față, e mai important clubul decât contractul meu. Dacă era să nu joace echipa mea, nu mai veneam la emisiune, eram cu jucătorii. Aseară trebuia să câștigăm (n.r. – la 1-1 cu CSU Craiova). Clubul trebuie să meargă înainte, cu sau fără mine. Trebuie să se lupte la campionat, la trofee”.

Sursa: gsp.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *