Poliția din județul Gorj efectuează verificări în urma unui incident în care se presupune că Dan Ilie Morega ar fi agresat fizic o jurnalistă!

Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj a început verificări vineri, după ce fostul prefect Dan Ilie Morega ar fi agresat fizic o jurnalistă. Fostul deputat a organizat o conferință de presă, însă a fost deranjat de întrebările unei jurnaliste și a început să o împingă. Dan Morega a fost prins din nou conducând fără permis auto și a lovit o mașină.

Bărbatul a ajuns la cel de-al șaselea dosar penal.

„În această după-amiază, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 34 de ani, din localitate, cu privire la faptul că în timp ce se afla în timpul serviciului a fost agresată fizic de un bărbat, în vârstă de 78 de ani, din municipiu. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție sprijinit de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, conform IPJ Gorj.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *