Sursă foto: LibertateaSursă foto: Libertatea

Dan Diaconescu, fostul patron OTV, a fost acuzat în urma cu câteva zile că ar fi plătit minore sa întrețină relații sexuale cu el. După ce ieri a fost reținut pentru 24 de ore, astăzi conform deciziei Judecătoriei Constanta acesta se afla în arest la domiciliu.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a transmis că judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a respins, vineri seară, propunerea procurorului privind luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, a lui Dan Diaconescu.

El este cercetat pentru act sexual cu un minor, în formă continuată şi folosirea prostituţiei infantile, în formă continuată.

Astfel, instanţa a decis cercetarea sa în arest la domiciliu, pe o durată de 30 de zile, până la data de 6 mai inclusiv.

Parchetul a anunţat că a formulat contestaţie împotriva acestei hotărâri a judecătorului de drepturi şi libertăţi, precizează News.ro

„Cu ocazia percheziţiei efectuate la locuinţa din municipiul Bucureşti au fost ridicate mijloace de stocare a unor date informatice, respectiv telefoane mobile, laptopuri, hard diskuri externe şi stickuri de memorie”, spun procurori care se ocupă de caz.

Conform Codului Penal actul sexual cu un minor cu varsta între 13-18 ani se pedepsește cu închisoare de la 3 la 10 ani. Dan Diaconescu a întreținut relații sexuale cu minore cu scopul producerii de materiale pornografice.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *