Au fost întocmite mai multe dosare penale pentru săvârșirea unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice!

Ieri, în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit pentru control, pe strada Laminorului, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Bărbulețu. În acest caz, polițiștii au constatat că șoferul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule.

Totodată, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au oprit pentru control, pe drumul județean 101G, în satul Crivățu, un autoturism condus de un minor de 16 ani, din localitate. Adolescentul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În plus, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au surprins, pe str. 22 Decembrie din localitate, o tânără de 23 de ani, din Moreni, în timp ce ar fi condus un autoturism. Tânăra se afla la volan sub influența unor substanțe psihoactive. Ea a avut un rezultat preliminar pozitiv la testarea efectuată pentru indicarea consumului unor substanțe psihoactive, fiindu-i recoltate probe biologice de la o unitate medicală.

De asemenea, un alt tânăr de 18 ani, din satul Piatra, a fost depistat de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari în timp ce ar fi condus un autoturism, pe drumul județean 601A, în localitatea Săbiești. Bărbatul nu deținea permis de conducere.

IPJ DÂMBOVIȚA:În toate situațiile, în cauză, polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *