Festivalul National de Teatru “D-ale lui Caragiale”, organizat de catre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Prahova a ajuns la cea de-a saptea editie. Evenimentul isi propune sa le ofere beneficiarilor de toate vârstele din unitatile de asistenta sociala posibilitatea de a-si promova talentul. Anul acesta au concurat trupe de teatru din Bucuresti, Cluj, Neamț ori Vaslui.

Devenit tradițional, Festivalulul National de Teatru “D-ale lui Caragiale”, organizat de catre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Prahova a ajuns la cea de-a VII-a  editie. Astfel acest eveniment special, dedicat beneficiarilor de toate vârstele din unitățile de asistență socială, oferă acestora o nouă ocazie de a se reuni într-un cadru prietenos și de bună dispoziție.

Din anul 2016 până in prezent au participat 92 echipe din aproape toate judetele din tară precum Arges, Buzu, Brasov, Bucuresti, Constanta, Suceava, Bacău, Călărasi, Olt, si multe altele. Acestia au prezentat momente de teatru din opera marelui dramaturg Ion Luca Caragiale precum si a altor autori renumiti.

Din juriu au facut parte reprezentanti ai unor institutii de cultura, ori de referinta pentru activitatea teatrala, care participa la festival inca de la prima editie.

La final, cele mai bune trupe au fost premiate. Si actorii care s-au evidentiat pe durata momentelor artistice au primit trofee si premii oferite de catre sponsorii festivalului.

By Costin