Zeci de jurnalisti s-au intrecut in Poligonul Coada Izvorului din Prahova la Cupa Presei la TIR. Acestia au tras la tinta cu pistol de 9 si pusca automata. Pe baza punctajelor obtinute, cei mai buni au fost premiati.

Cupa Presei la Tir, organizată de Ministerul Apărării Naționale, este un eveniment ce se înscrie în seria manifestărilor dedicate atât sărbătoririi Zilei Armatei României din 25 Octombrie, cât și împlinirii a 30 de ani de la înființarea Direcției informare și relații publice. Mai întâi, jurnaliștii au fost instruiți.

La eveniment au fost prezentate și diferite structuri ale ministerului care au expus tehnica din dotare și au făcut demonstrații.

Cei aproximativ 50 de jurnaliștii prezenți în Poligonul Coada Izvorului din Prahova au concurat pentru marele premiu, Cupa Presei, trăgând la ținte cu pistol  9 milimetri și Pușcă Automată 5,45 milimetri.

Câștigătorii au primit cupe, medalii, dar și echipament militar sau ceasuri inteligente. Nu au lipsit nici premiile de consolare: câte o șapcă și un tricou cu emblema Armatei României pentru fiecare participant.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *