În perioada 4-11 august, județul Buzău găzduiește cea de-a treia etapă a Cupei Europene de Rally Raid, un eveniment de motociclism organizat de Federația Română de Motociclism, cu sprijinul Consiliului Județean Buzău și al Primăriei Municipiului Râmnicu Sărat. Competiția se va desfășura pe traseul Râmnicu Sărat – Călărași și va atrage sportivi din țară și străinătate.

Președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, a subliniat importanța acestei competiții pentru promovarea traseelor turistice din județ. Pentru organizarea etapei, CJ Buzău a alocat 200.000 de lei, sumă destinată acoperirii cheltuielilor de carburant, cazare, masă, transport, sistem GPS, materiale informative, trofee și medalii.

Evenimentul, desfășurat sub egida Federației Române de Motociclism și organizat de Asociația Club Sportiv „BAJA 500 Motosport”, este considerat de marcă pentru motosportul românesc și european. Organizatorii vor prezenta documente justificative privind utilizarea fondurilor după încheierea competiției.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews