logo
RNTV Live

Cunoscutul comediant român, Micutzu va face muncă în folosul comunității timp de 30 de zile în urma unui proces de acum 2 ani și jumătate

download-6
Constantin Corina

Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de scenă Micutzu și celebru actor de comedie, a primit o condamnare la muncă în folosul comunității. Acesta va lucra timp de 30 de zile, fără a fi plătit, la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Sectorul 4.

Decizia a fost luată în urma unui proces care a început acum doi ani și jumătate, în care actorul a fost acuzat de amenințare. Procurorii au optat să înlocuiască urmărirea penală cu o sancțiune mai blândă, deoarece consideră că infracțiunile sale nu se încadrează printre cele mai grave.

Micutzu a fost implicat într-un incident în centrul Capitalei, în urma căruia au avut loc amenințări, îmbrânceli și spargerea unor geamuri. Actorul se afla la o terasă atunci când a fost subiectul unor ironii din partea unui grup de trecători.

Micuțzu a fost avertizat că trebuie să furnizeze o adeverință care să ateste munca sa în folosul comunității, altfel risca să fie supus unei noi urmăriri penale. Este unul dintre cei mai apreciați actori de stand-up comedy din țară.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor