14 Noiembrie 2023: Starea traficului rutier la nivel național!

Află cum se desfășoară astăzi traficul, la nivel național, începând cu ora 06:30!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române aduce la cunoștință situația actuală a traficului la data de 14 Noiembrie 2023, ora 06:30.

Condiții Generale de Circulație:

  • Nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteorologice nefavorabile.

Situația pe Anumite Tronsoane:

  • În județele Bistrița-Năsăud și Maramureș, se circulă în general pe un carosabil umed. Pe DN 17 (Pasul Tihuța), ninge ușor, iar pe DN 18 (Pasul Prislop), ceața reduce vizibilitatea.

Autostrăzi și Drumuri Naționale Principale:

  • Pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună.

Recomandări pentru Conducătorii Auto:

  • În condiţiile producerii unor fenomene meteo ce pot afecta siguranţa circulaţiei rutiere, se recomandă adoptarea unei maniere prudente de conducere și evitarea oricărei manevre riscante.
  • Înainte de a pleca la drum, este indicat să vă informați cu privire la condiţiile meteorologice din zonele în care urmează să vă deplasaţi și să echipați mașina corespunzător, inclusiv cu anvelope de iarnă.
  • În situaţia în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza ploii/ceții/lapoviţei/ninsorii, folosirea luminilor de către toți conducătorii auto reduce riscul producerii unor accidente rutiere.

Apel la Conducere Responsabilă:
Centrul INFOTRAFIC îndeamnă conducătorii auto să adopte o conduită responsabilă și să circule cu multă atenție pentru asigurarea siguranței pe drumurile publice.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *