Sursă foto: Antena 3 CNN

Inspectoratul General al Poliției Române, prin Centrul INFOTRAFIC, informează că în prezent nu sunt raportate situații de blocare a circulației pe autostrăzi sau drumuri naționale ca urmare a condițiilor meteorologice sau a vreunui eveniment rutier. Pe arterele rutiere principale, carosabilul este uscat, vizibilitatea este bună, iar valorile de trafic sunt în parametri normali.

Cu toate acestea, în contextul protestelor desfășurate de transportatori și fermieri, traficul rutier se confruntă cu dificultăți pe DN 2, în special pe sensul de ieșire din țară prin Vama Siret, județul Suceava. Aici, circulația se desfășoară sub îndrumarea poliției pentru a evita situații de blocaj.

În localitatea Afumați, județul Ilfov, pe DN 2, prima bandă a sensului către București este ocupată de autovehicule staționate, iar traficul se desfășoară pe banda a doua fără probleme majore de fluență.

Pentru a evita eventualele întârzieri sau complicații în trafic, conducătorii auto sunt sfătuiți să se informeze cu privire la restricțiile de trafic existente, să aleagă rute alternative și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în teren, care desfășoară activități pentru fluidizarea circulației în zonele afectate de proteste.

Este recomandat ca șoferii să manifeste prudență și să coopereze cu autoritățile pentru a asigura un flux cât mai sigur și eficient al traficului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *