logo
RNTV Live

Cum se circulă în această dimineață pe principalele drumuri din țară

pod sursă foto  Jurnalul
Erika Stoica

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier.   

La nivelul țării, se circulă în general pe un carosabil uscat, fără fenomene meteo periculoase pentru siguranța participanților la trafic.

Ninsori slabe sunt semnalate izolat în județele Bistrița-Năsăud și Maramureș, iar în Harghita, pe DN 12 Miercurea Ciuc – Gheorgheni, ceața reduce vizibilitatea în trafic.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum, iar înainte de a pleca în călătorie, să se informeze cu privire la condiţiile meteorologice din zonele în care urmează să se deplaseze, să crească distanța de siguranță între autovehicule și să evite bruscarea comenzilor pe un carosabil umed sau alunecos!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor