logo
RNTV Live

Cum să verifici locația cuiva pe WhatsApp fără ca ea să știe, în cazuri de urgență?

whatsapp
Constantin Corina

WhatsApp, una dintre cele mai utilizate aplicații de mesagerie la nivel global vine cu o nouă îmbunătățire prin posibilitatea de a accesa locația unei persoane fără ca aceasta să știe

Iată metoda de a începe cu urmărirea WhatsApp utilizând software-ul mSpy:

  1. Înregistrați mSpy și descărcați aplicația pe dispozitivul țintă.
  2. Acum treceți la tabloul de bord mSpy și faceți clic pe opțiunea de mesaje WhatsApp din panoul din stânga pentru a obține o listă a mesajelor trimise și primite. Mai mult, puteți sorta mesajele după dată pentru a le vizualiza cu ușurință.
  3. Locația dispozitivului țintă poate fi vizualizată de pe tabloul de bord în timp real și, de asemenea, puteți configura geo-gardurile după cum doriți.

O altă metodă simplă poate fi realizată prin urmărirea acestor pași pe un computer cu sistem de operare Windows:

  1. Asigurați-vă că închideți toate programele pe computer pentru a minimaliza informațiile afișate.
  2. Conectați-vă la WhatsApp Web și lăsați-l să ruleze în fundal. Nu utilizați aplicația descărcată pe Windows 10, ci doar site-ul web.
  3. Începeți un chat cu persoana pe care doriți să o localizați și numai cu ea.
  4. Apăsați simultan tasta Windows (din stânga barei de spațiu) și tasta R pentru a deschide Run, apoi tastați „cmd” și apăsați Enter. Pe un Mac, va trebui să deschideți aplicația „Terminal”.
  5. În promptul de comandă, tastați „netstat -an” și apăsați Enter.
  6. Toate adresele IP conectate la computerul dvs. vor fi afișate pe ecran, inclusiv cea a persoanei pe care o căutați. Este important să închideți toate celelalte aplicații pentru a reduce cât mai mult această listă.
  7. Accesați https://www.ipinfo.io/ și introduceți adresa IP pe care ați obținut-o la pasul anterior. Locația aproximativă a acelei persoane va fi afișată imediat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor