logo
RNTV Live

Cum s-au descurcat tinerii petroliști la loturile naționale U21 și U19

ROU-U19-v-MEX
Ștefan Petre

Cinci fotbaliști de la Petrolul au participat recent la acțiunile echipelor naționale, selecționatele „U21” fiind angrenate în campania pentru calificarea la turneul final european, iar echipele „U19” participând la un puternic turneu amical internațional organizat în Spania, la Marbella.

  • România „U21” – preliminariile CE, Grupa E

Alexandru Musi a evoluat din minutul 71 în partida cu Albania (scor 5-0), rămânând, în schimb, pe bancă marți seară, în remiza din Elveția (2-2).

Alexandru Radu a fost rezervă în confruntarea cu Elveția, după ce, contra Albaniei, nu a fost inclus în lot.

  • Georgia „U21” – preliminariile CE, Grupa C

Giorgi Abuashvili a jucat ca titular în victoria obținută de reprezentativa țării sale în Macedonia (scor 1-0), fiind înlocuit în primul minut al prelungirilor. Georgia, clasată pe locul 2 în Grupa E preliminară, a disputat un singur meci în „fereastra” din noiembrie.

  • România „U19” – participantă la turneul internațional de la Marbella, acolo unde a întâlnit selecționatele similare ale Angliei (scor 0-6), Mexicului (scor 2-1) și Japoniei (scor 0-2)

Mihnea Rădulescu a început pe banca contra Angliei, apelându-se la el din minutul 62. Apoi, a făcut parte din echipa de start în victoria contra Mexicului, fiind înlocuit în minutul 78, pentru ca în ultima partidă, cea cu Japonia, să bifeze doar cea de-a doua repriză.

Iustin Răducan a început, precum colegul său, ca rezervă în confruntarea cu Anglia, în care a jucat din minutul 72, iar cu Mexicul a fost titular, ieșind de pe teren în minutul 78. Iustin a fost titular și contra Japoniei, meci în care a evoluat până aproape de final (min. 86).

Dacă ieri gruzinul Abuashvili se întorsese deja la Ploiești, participând la ultimele antrenamente, ceilalți patru jucători ai „lupilor”, selecționați în loturile „tricolore”, au sosit miercuri în țară, urmând să reintre de azi în programul normal pregătit de staff-ul tehnic al „galben-albaștrilor”.

Sursă: FC Petrolul Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor