logo
RNTV Live

Cum s-au descurcat micii voleibaliști din Ploiești plecați în turneu la Galați

minivolei
Ștefan Petre

Echipa de minivolei băieți a CSM Ploiești a participat în acest weekend la cel de-al doilea turneu al Seriei C, găzduit de CSȘ CS Arcada Galați, înregistrând o victorie și două înfrângeri.

Sub îndrumarea antrenorului Adrian Moroianu, băieții au suferit o înfrângere cu scorul de 3-0 în fața echipei favorite din grupă, CSȘ Dream Team Tulcea, și au pierdut cu 3-2 în confruntarea cu gazdele de la Arcada, echipă pe care o învinseseră în primul turneu desfășurat la Ploiești, cu același scor. În ziua următoare, ploieștenii au reușit să obțină o victorie cu scorul de 3-0 împotriva echipei CSM Constanța.

Lotul de jucători folosit în turneul de la Galați a fost format din: Cătălin Beciu, Radu Bratu, Horia Ionescu, Liviu Mihalcea, Alexandru Radu, Teodor Marin, Eduard Teohar, Tudor Popescu, Luca Georgescu și Mihai Dumitrașcu.

Turneul al treilea este programat în perioada 19-21 ianuarie 2024, la Constanța, iar cel de-al patrulea va avea loc în perioada 23-25 februarie 2024, la Tulcea. Pentru a se califica în Faza a II-a, se vor califica primele două clasate din fiecare dintre cele șapte serii, plus cele mai bune două echipe de pe locul al treilea. În clasamentul Seriei C, CSM Ploiești ocupă în prezent poziția a doua.

În paralel, echipa de volei feminin „U17” a clubului a jucat sâmbătă în deplasare împotriva CS Dacia Mioveni și a suferit o înfrângere cu scorul de 3-0, în meciul contând pentru etapa a 5-a a Seriei D.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor