logo
RNTV Live

Cum s-au descurcat handbaliștii ploieșteni în meciurile din weekend

handbalj3
Ștefan Petre

În acest weekend, echipele de handbal juniori ale CSM Ploiești au avut doar două meciuri oficiale, ambele desfășurate în cadrul categoriei J3. Echipa de fete a jucat sâmbătă la Bucov și a învins categoric echipa locală cu scorul de 49-14, în timp ce băieții s-au deplasat duminică la Brazi pentru a se confrunta cu ACS Academia Junior B, suferind o înfrângere cu scorul de 41-30.

În partida de ieri de Bucov, fetele pregătite de Leonard Cristescu au dominat din nou, câștigând la o diferență semnificativă, scor 49-14 (21-7).

Antrenorul echipei a aliniat următorul lot de jucătoare: B. Biota, D. Ioniţiu, B. Vesel – D. Gheorghe (10 goluri), M. Andronache (10), B. Brînzaru (6), A. Filip (6), A. Georgescu (5), D. Constantinescu (3), C. Nedelcu (3), A. Matei (2), B. Marin (1), A. Bratu (1), A. Alecu (1), I. Dudu (1) și A. Dorobăţ.

Cu 8 victorii în tot atâtea partide disputate, fetele ocupă prima poziție în clasamentul Seriei D și se pregătesc pentru următorul meci de sâmbătă, 9 decembrie, când vor întâlni CS Activ Prahova Ploieşti pe teren propriu.

A doua zi, echipa de juniori 3 a suferit o înfrângere în fața ACS Academia Junior Ploieşti B, cu scorul de 41-30 (20-15), într-un meci disputat la Brazi. Chiar dacă au oferit o replică solidă, în special în prima parte a întâlnirii, elevii Gabrielei Enache s-au văzut învinși spre finalul reprizei. Meciul a fost caracterizat de o luptă strânsă, asta până când Academia a reușit să se desprindă și să obțină victoria așteptată.

Jucătorii de la CSM Ploieşti care au evoluat în acest meci sunt următorii: Ş. Călin, V. Mişcă – R. Zamfir (10 goluri), Şt. Răducanu (7), D. Nedelescu (6), D. Lazăr (3), D. Gheorghe (2), Ed. Romee (1), A. Florescu (1), I. Dănac, D. Bondăreţ, M. Dăncescu, D. Săcuiu, M. Pandele și Al. Stoica.

Pentru juniorii 3, următoarea etapă este programată în anul următor, pe data de 21 ianuarie, când CSM Ploieşti va întâlni CSŞ Târgovişte pe teren propriu.

Programul celorlalte formații de handbal juniori ale clubului este următorul:

  • Junioarele 2 revin pe teren duminică, 10 decembrie, când vor juca în deplasare cu CSŞ Buzău.
  • Juniorii 2 vor relua campionatul pe 27 ianuarie, când este programat meciul de pe teren propriu cu LPS I. Balas Soter Buzău, în etapa a 10-a a Seriei D.
  • Juniorii 1 vor reveni pe parchet pe 28 ianuarie 2024, atunci când vor juca pe terenul celor de la CSM Focşani 2007.
  • Junioarele 1 au încheiat turul campionatului, următorul meci oficial fiind programat pe 27 ianuarie 2024, în deplasare, cu CSŞ Ploieşti.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor