logo
RNTV Live

Cum ar putea scăpa fraţii Tate de extrădarea în Marea Britanie? Fraţii în faţa judecătorilor

fratii_tate
Theo Tănăsescu

Apar noi informații după reținerea fraților Tate în România, la cererea autorităților din Marea Britanie, acolo unde ar fi vizați într-un nou dosar.

Andrew și Tristan au fost ridicați din așternuturi, la propriu, la scurt timp după ce mandatul a ajuns prin CPI, în România. La fața locului, potrivit surselor STIRIPESURSE.RO, au fost desfășurate numeroase forțe pentru ca cei doi să nu fugă.

Pe lângă polițiștii dislocați, la casa fraților Tate s-ar fi aflat și oameni sub acoperire care ar fi filat zona de la structurile de forță ale României înainte de intervenția polițiștilor.

Ieri, Andrew a și fost la Poliția Voluntari pentru a da cu subsemnatul în condițiile în care cei doi frați sunt sub control judiciar.

Când oamenii legii au bătut la poarta lui Andrew și Tristan, angajații lor, “sclavii”, cum se spune în limbajul infracțional, au început să alerge prin curtea imensei vile. Frații au apărut doar în tricouri și desculți și nu au opus rezistență la reținere. Li s-a comunicat faptul că există un mandat pe numele lor din marea Britanie și li s-a spus, dacă vor, să ia legătura cu avocații. De altfel, nici nu ajunseseră la sediul IPJ Ilfov, că avocații și-au și făcut apariția.

Pe de altă parte, există un semn de întrebare cu privire la extrădarea lor în Marea Britanie. Și asta pentru că, potrivit unor surse judiciare, Andrew și Tristan au afaceri neterminate în România. Pe înțelesul tuturor, este vorba despre dosarul în care ei sunt acuzați în țara noastră și care nu a fost încă finalizat. Astfel, potrivit surselor, ar fi oarecum ciudat că ei să fie predați în Marea Britanie, în aceste condiții. Cei doi vor ajunge la 12.30 în fața judecătorilor de la Curtea de Apel București.

Frații Tate au fost reținuți marți dimineața

Frații Tate au fost reținuți marți dimineața de autoritățile din țara noastră. Se pare că noile acuzații vin într-un dosar din Marea Britanie și ar fi vorba de fapte de natura sexuală, conform informațiilor pe surse citate de Realitatea PLUS.

Frații Tate nu se află la primele probleme de acest tip, ei au mai fost arestați în România.

Frații Tate, Andrew și Tristan, sunt figuri controversate, cunoscute pentru stilul lor de viață extravagant și pentru aparițiile frecvente în media socială. În decembrie 2022, au fost arestați în România sub acuzația de trafic de persoane, formare a unui grup infracțional organizat și viol. Autoritățile române au susținut că frații Tate ar fi recrutat femei sub pretextul unor relații de iubire, pentru a le exploata sexual și a le obliga să producă conținut pornografic.

Cazul a atras atenția internațională, având în vedere notorietatea lor online și discursurile controversate pe care le promovează. În timp ce Andrew Tate se descrie adesea ca fiind un antreprenor de succes și un “guru” al dezvoltării personale, criticii îl acuză că promovează misoginismul și manipularea.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor