logo
RNTV Live

Cum a devenit ‘regele păcănelelor’ membru al AUR

sorin_constantiescu_aur
Iorgu Theo

Neoficial, AUR afirmă că omul de afaceri Sorin Constantinescu, cunoscut și sub numele de “regele cazinourilor”, nu corespunde deloc portretului prezentat în spațiul public, după ce acesta s-a alăturat partidului.

Potrivit informațiilor provenite din surse din cadrul AUR, Sorin Constantinescu nu numai că nu mai este implicat în industria jocurilor de noroc de mulți ani, ci se pare că vizitează licee și facultăți pentru a discuta cu tinerii despre pericolele în care pot cădea unii jucători din cazinouri.

Membrii AUR mai afirmă că noul lor coleg nu primește finanțări din partea industriei jocurilor de noroc, ci oferă consultanță doar loteriilor din Serbia, Republica Moldova și Ungaria.

Conform membrilor AUR, Sorin Constantinescu are un fiu care îndeplinește rolul de preot la spitalul din Ineu, acesta reprezentând încă un motiv pentru acceptarea sa în partid.

În ceea ce privește reglementarea jocurilor de noroc, AUR susține ideea interzicerii păcănelelor, dar propune și crearea unor “insule” dedicate jocului pentru cei avuți financiar.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor