logo
RNTV Live

Cu ochii pe elevi şi profesori! Cine nu respectă ordinul riscă să fie dat AFARĂ!

reduse Elevii intră într-o minivacanţ Decembrie începe pentru elevi cu mini-vacanţă. Urmează vacanţa de iarnă
Mihai Constantinescu

Pe trei februarie, elevii termină primul semestru şi intră într-o mică vacanţă până pe 13 februarie. Pentru prima dată în viaţa lo de şcolar, nu vor avea teme în vacanţă. Cei din conducerea inspectoratelor județene vor verifica prin sondaj dacă profesorii au respectat decizia ministerului.

”Vom lua prin sondaj mai multe școli din județe și îi vom întreba pe elevi dacă au avut de făcut teme în săptămâna de vacanță. Acolo unde vom constata că nu s-a respectat ordinul vom lua măsuri drastice, mergând de la scăderea salariului până la excluderea din învățământ. Copiii trebuie să se bucure de vacanță, nu să stea cu nasul în carte, așa cum s-a întâmplat în vacanța de Crăciun, când mulți profesori le-au dat teme de făcut nerespectând ordinul ministrului”, au declarat surse din Ministerul Educației pentru Libertatea.ro.

După vacanţa fără teme, urmează cele de-al doilea semestru care avea 16 săptămâni, iar cursurile acestuia vor începe pe 13 februarie. .

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor