Sursă foto: Răzvan Păsărică/ SPORT PICTURES

Petrolul a încheiat acest sezon al Superligii pe a treia poziție în play-out, cu 34 de puncte, după înfrângerea cu FC Argeș (3-0 pentru piteșteni), deși înaintea ultimului meci „lupii” sperau chiar să termine ca lideri ai grupei valorice.

La capătul partidei, antrenorul Florin Pârvu s-a arătat, bineînțeles, nemulțumit de scor, dar a ținut să precizeze că echipa sa a avut multe ocazii de a marca.

Tehnicianul a mulțumit de asemenea întregii echipe ploieştene pentru îndeplinirea obiectivului din acest sezon, care a fost, până la urmă, menţinerea în prima ligă.

„Aş vrea să-mi felicit jucătorii pentru întreg sezonul. A fost un sezon foarte greu, o nou promovată, cu problemele care au fost, am reuşit cu trei etape înainte de final să ne salvăm.

Nu ştiu dacă FC Argeş a avut vreo ocazie de gol în prima repriză în afară de gol. Încă nu am văzut acele două cartonaşe roşii. Cam asta a fost istoria acestui joc. Ultima impresie contează şi îmi pare rău că s-a terminat aşa.

Am rămas cu doi jucători în minus şi cam aici s-a jucat meciul. Nu vreau să vorbesc de Moldoveanu acum, a fost dorinţă, dar din păcate nu am reuşit.

Suntem o echipă care jucăm toate meciurile pe teren. Nu există discuţii de aşa ceva (n.r. despre suspiciuni de „blat”). În prima repriză am avut foarte multe situaţii de a marca.

Conducerea echipei a venit în vestiar şi a felicitat echipa. Mergem în vacanţă şi după revenim pentru sezonul viitor. Voi continua, am contract. Sezonul următor o să fie un obiectiv pe care îl vom stabili cu conducerea clubului”Florin Pârvu

Sursă: Orange Sport

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *