Featured Video Play Icon

CSM Targoviste si-a aflat adversara din preliminariile Cupei CEV si Challenge Cup la volei. In urma tragerilor la sorti, echipa dâambovitean va intalni echipa ceha TJ Ostrava.

Opt echipe româneşti de volei, patru feminine şi tot atâtea masculine, şi-au aflat de curând adversarele din preliminariile Cupei CEV şi Challenge Cup, la tragerea la sorţi din Luxemburg. Printre acestea se numără și echipa CSM Târgoviște, care va debuta în competiție în perioada 8-10 octombrie, într-o confruntare cu echipa cehă Tj Ostrava.

„Suntem conștienți de provocările care ne așteaptă, dar avem încredere în potențialul nostru. Ne dorim să facem o figură frumoasă în CEV Challenge Cup și să aducem bucurie fanilor noștri.

Meciurile împotriva Tj Ostrava se anunță a fi intense și pline de suspans, ambele echipe fiind dornice să avanseze cât mai departe în competiție. Suporterii sunt așteptați să susțină echipa noastră, atât în aceste meciuri, cât și în cele din Campionatul intern.

Începerea CEV Challenge Cup aduce un val de entuziasm și speranță pentru CSM Târgoviște, iar așteptările sunt mari. Toți ochii vor fi ațintiți asupra echipei noastre în perioada 8-10 octombrie, când va începe aventura europeană din acest sezon”, au transmis reprezentanții clubului.

By Costin