Sportivele secţiei de gimnastică ritmică a CSM Ploieşti au devenit vicecampioane naţionale de senioare în concursul pe echipe. Titlul a fost obtinut in cadrul Campionatului Naţional de Junioare şi Senioare desfăşurat în weekend în Sala Polivalentă din Bucureşti.

Sabina Enache şi Anisia Drăgan au obţinut medaliile de argint cu un total de 218.350 puncte, fiind devansate de CS Sportul Studenţesc Bucureşti, şi urmate pe podium de CSM Arad România.  Sabina Enache a devenit vicecampioană naţională şi în concursul de la panglică, performanţă la care a adăugat două medalii de bronz la cerc şi măciuci. Totalul celor trei obiecte a situat-o pe sportiva pregătită de Simona Puiu pe poziţia a 4-a la individual compus.

În cadrul Turneului Internaţional „Cupa Irina Deleanu”, în care s-au luat în calcul evoluţiile din cadrul Campionatului Naţional, Sabina a obţinut medalia de argint la panglică, regulamentul competiţiei stipulând faptul că, la fiecare obiect, ierarhiile ţin cont de cele mai bune două sportive din fiecare ţară.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *