logo
RNTV Live

CSM Ploiești U18 domină în baschet. Victorii categorițe pentru echipele feminină și masculină

2966759340164055078
Erika Stoica


Echipele de baschet “U18” ale CSM Ploiești au obținut victorii impresionante în meciurile lor din devans. Echipa feminină s-a impus cu un scor categoric de 72-50 împotriva echipei ACS NBS Cluj-Napoca, în timp ce echipa masculină a câștigat cu un scor concludent de 88-68 împotriva echipei CSO Voluntari.

În meciul feminin, CSM Ploiești a dominat încă din primul sfert, stabilind un scor incredibil de 25-2 în favoarea lor. Echipa a continuat să-și mențină avantajul și să controleze jocul până la final. Cu această victorie, fetele ocupă poziția secundă în clasament, având acum 10 victorii și o înfrângere. Următorul lor meci este programat pe 7 aprilie, acasă, împotriva ocupantei ultimei trepte a podiumului, CS Olimpia București.

În ceea ce privește echipa masculină, au reușit să obțină o victorie solidă împotriva echipei CSO Voluntari, într-un meci în care au dominat încă din prima repriză. Această victorie menține echipa fără înfrângere până în acest moment în competiție.

Ambele echipe de baschet U18 ale CSM Ploiești demonstrează o formă excelentă și determinare în cadrul competiției. Următoarele etape promit a fi extrem de interesante, iar fanii sunt nerăbdători să vadă performanțele continue ale acestor echipe remarcabile.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor