logo
RNTV Live

CSM Ploiești strălucește la Cupa Irina Deleanu. Nouă medalii Cucerite!

2083902730372778168
Erika Stoica

În perioada 23-26 februarie, Sala Sporturilor Olimpia a găzduit cea de-a 23-a ediție a Cupei Irina Deleanu, un eveniment de referință în lumea gimnasticii. Echipa de gimnastică a CSM Ploiești a reușit să impresioneze prin performanțe remarcabile, cucerind un impresionant total de 9 medalii: 3 de aur și 6 de argint!

Sabina Enache a fost una dintre protagoniste, obținând nu mai puțin de 5 medalii, dintre care una de aur și patru de argint, în competiția senioarelor. Performanța sa remarcabilă și abilitățile sale impresionante au adus echipei de la Ploiești un punctaj impresionant.

Elena Murărescu a fost un alt nume de frunte pentru echipa CSM Ploiești, contribuind cu două medalii de aur la bilanțul general al clubului. Talentul și dedicarea sa au adus o contribuție esențială la succesul formației.

Delia Stroe și Teodora Avramescu au completat bilanțul medalilor, fiecare aducând câte o medalie de argint pentru echipa lor, consolidând poziția CSM Ploiești ca una dintre echipele de top din competiția de gimnastică.

Aceste rezultate impresionante confirmă calitatea și profesionalismul gimnastelor de la CSM Ploiești și le plasează în fruntea clasamentului, consolidându-și reputația ca una dintre cele mai respectate și performante echipe din domeniul gimnasticii.

Prin perseverență, dedicare și talent, gimnastele de la CSM Ploiești au demonstrat încă o dată că sunt la înălțimea oricărei competiții și că reprezintă un model de excelență pentru sportul românesc. Felicitări echipei și antrenorilor pentru acest succes deosebit!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor