logo
RNTV Live

CSM Ploieşti Juniori 4, calificați în faza semifinală a Campionatului Euroregiunii RO3!

2022610681090948761
Erika Stoica

Echipa de handbal juniori 4 a CSM Ploieşti a reușit o performanță notabilă în turneul Euroregiunii RO3, ocupând poziția secundă și calificându-se astfel în Faza Semifinală a competiției.

Băieții pregătiți de antrenoarea Gabriela Enache au dominat Grupa B a Euroregiunii RO3, câștigând toate cele patru meciuri desfășurate la Pitești. În finala grupelor, disputată împotriva echipei ACS Academia Junior Ploieşti, CSM Ploieşti a fost învinsă cu scorul de 28-18, însă acest rezultat nu a împiedicat echipa să se califice în faza următoare.

Rezultatele excelente obținute în Grupa B au fost următoarele:

  • CSM Ploieşti – ACS Viitorul H2O Piteşti 32-17 (20-7)
  • CSM Ploieşti – CSŞ Târgovişte 34-8 (18-14)
  • CSU Piteşti – CSM Ploieşti 13-14 (3-4)
  • CSŞ Ploieşti – CSM Ploieşti 13-25 (6-13)

În Faza Semifinală, cele patru echipe calificate din RO3 vor întâlni echipele provenite din RO8 (București – 6 sectoare și Ilfov). Faza semifinală urmează să fie organizată până la data de 12 mai 2024.

Lotul folosit de Gabriela Enache în acest turneu a inclus jucători talentați precum Gabriel Mişcă, Patrick Ionescu, Alexandru Pop în postura de portari, și o echipă de jucători de câmp alcătuită din Iustin Dănac, Ştefan Bondăreţ, Matei Garcea, Mateo Dăncescu, Matei Manolache, David Gheorghe, Rareş Gheorghe, Mihnea Pandele, Teodor Berbec, Mihai Bădiulescu, Patrick Duţă, Teodor Ivan și David Buzea.

CSM Ploieşti Juniori 4 demonstrează astfel că este o forță în ascensiune în lumea handbalului și sunt așteptați cu entuziasm în faza următoare a competiției, unde își vor demonstra din nou abilitățile și determinarea în căutarea succesului.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor