logo
RNTV Live

CSM Petrolul Ploieşti, victorie zdrobitoare în fața ABC Laguna Bucureşti

10425305024538998175
Erika Stoica

CSM Petrolul Ploieşti continuă să facă furori în Faza a II-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin, obținând cea de-a patra victorie consecutivă într-un meci impresionant disputat în această seară împotriva echipei ABC Laguna Bucureşti. Scorul final, 82-68, în favoarea echipei gazdă, a fost o demonstrație de forță și determinare.

Cu aproximativ 500 de suporteri prezenți în sala „Olimpia”, CSM Petrolul Ploieşti a arătat o formă excepțională, evidențiind un joc precis atât în apărare, cât și în atac. Echipa a demonstrat o coeziune extraordinară, inspirând încredere înaintea fazei următoare a competiției.

Această victorie impresionantă vine la momentul potrivit, în contextul pregătirii pentru play-out. Detaliile acestei faze a competiției vor fi stabilite după etapa de vineri, iar adversarul CSM Petrolul Ploieşti va fi decis în urma meciului direct dintre SCM Timişoara și CS Vâlcea.

Cu o serie de performanțe impresionante în spate și susținuți de un public pasionat, „galben-albaștrii” se pregătesc să facă istorie în continuare în drumul lor spre succes în Liga Națională de Baschet Masculin.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor