logo
RNTV Live

CSM Petrolul Ploieşti U16 încheie perfect grupa naţională cu 14 victorii în 14 meciuri disputate

12467248039129394989
Erika Stoica

Echipa de baschet U16 a CSM Petrolul Ploieşti a demonstrat suprematie neînfrântă în Grupa Naţională a campionatului, încheind cu o performanță remarcabilă de 14 victorii în tot atâtea partide disputate. În ultimul meci din această fază, CSM Petrolul Ploieşti s-a impus cu scorul de 88-60 (19-22, 32-8, 19-13, 18-17) împotriva echipei ABC Leii Bucureşti.

În ceea ce a fost considerat un adevărat derby al grupei, echipa din Ploieşti nu a întâmpinat dificultăți majore, dominând jocul încă din primele faze și impunându-se la final cu o diferență semnificativă. Lotul de jucători folosit în acest meci a fost alcătuit din D. Raşoga (29 puncte), M. Oprea (14), Tudor Mihalea (13), Oct. Ion (11), F. Diaconescu (9, 1×3), Teodor Mihalea (9), L. Ştefan (2), A. Marcu (2), D. Ilie, C. Coniac şi D. Tănase.

În etapa următoare a campionatului, Faza Semifinală, CSM Petrolul Ploieşti va concura alături de alte 8 echipe din Grupa Naţională și Grupele Zonale, împărțite în 4 grupe. Primele două clasate în fiecare grupă se vor califica la Turneul Final.

Conform algoritmului stabilit de FRB, CSM Petrolul Ploieşti va face parte din Grupa A a Fazei Semifinale, alături de ocupanta poziţiei a 8-a în Grupa Naţională, ABC Laguna Bucureşti, și două echipe din Grupele Zonale. Acest parcurs impresionant marchează o performanță notabilă pentru echipa de baschet U16 a CSM Petrolul Ploieşti și ridică așteptările înaintea etapelor următoare ale competiției.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor