Echipa de baschet U15 a CSM Petrolul Ploieşti a demonstrat un joc excepțional în acest weekend, asigurându-și calificarea la Turneul Final al campionatului după trei victorii consecutivă în cadrul Turneului 1 al Fazei Semifinale, Grupa A2. Băieții pregătiți de Ionuț Ivan și Cristi Trandafir au trecut cu succes de adversarii lor, ocupând primul loc în grupă cu punctaj maxim.

Prima partidă a turneului i-a avut ca protagoniști pe CSM Petrolul Ploieşti și ACS iSports Ploieşti, unde CSM Petrolul a înregistrat o victorie solidă cu scorul de 82-59. Theodor Mihalea și Victor Borcan s-au remarcat prin contribuțiile lor semnificative, aducând echipa într-o poziție de forță.

În a doua confruntare, CSM Petrolul Ploieşti a întâlnit echipa ACS Dan Dacian Negru București și a reușit să se impună cu scorul de 74-66. Victor Borcan a fost din nou în centrul atenției, contribuind decisiv la succesul echipei.

Ultimul meci din turneu i-a adus față în față pe CSM Petrolul Ploieşti și CSU Știința București, unde CSM Petrolul a dominat clar cu un scor final de 84-50. Performanțele notabile ale jucătorilor au consolidat poziția echipei în fruntea grupei.

Cu aceste trei victorii, CSM Petrolul Ploieşti își asigură locul la Turneul Final de 8, programat să aibă loc în perioada 28 februarie – 3 martie 2024. Înainte de acest eveniment, echipa va participa la Turneul Semifinal 2, programat în 17-18 februarie, unde se va întâlni cu echipele ACS U-BT Cluj-Napoca și CS SCM Timișoara.

Turneul Final va aduce în prim plan două grupe de câte 4 echipe, care se vor întâlni în meciuri „fiecare cu fiecare”, iar primele două clasate din fiecare grupă vor avansa în semifinale, unde se vor întâlni în meciuri încrucișate. Astfel, emoțiile și competiția acerbă promit să facă din Turneul Final un eveniment de neuitat pentru pasionații de baschet.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *