logo
RNTV Live

CSM Petrolul Ploiești își începe parcursul în play-out în confruntarea cu SCM Timișoara

16138920974785788521
Erika Stoica

De mâine, CSM Petrolul Ploieşti intră într-o nouă etapă a competiției în Liga Naţională de Baschet Masculin – Getica 95, începând play-out-ul cu o dispută în fața SCM Timișoara. Confruntarea dintre echipele care ocupă pozițiile 4 și 5 în Grupa 11-18 a campionatului va fi decisă în sistemul „cel mai bun din 5 partide”, cu primele trei partide programate pe terenul echipei gazdă, SCM Timișoara.

Primul meci din serie are loc mâine, însă se desfășoară la Arad, deoarece Sala „Constantin Jude” este ocupată de o competiție de gimnastică artistică. Băieții lui Dragan Petricevic sunt pregătiți pentru această provocare, plecând astăzi spre locul desfășurării confruntării. Staff-ul tehnic, format din Ionuț Ivan, Nemanja Tomic și Robert Munteanu, are la dispoziție întregul lot de jucători pentru această serie crucială.

Cele două echipe s-au întâlnit deja în Faza a II-a a campionatului, fiecare reușind să câștige pe teren propriu. SCM Timișoara a obținut victoria cu 89-75 la începutul lunii februarie, în timp ce CSM Petrolul Ploiești s-a impus cu 69-58 în retur, pe 17 martie. Cu un bilanț similar de 8 victorii și 6 înfrângeri, bănățenii au un avantaj ușor, având posibilitatea de a juca trei dintre cele cinci meciuri (dacă este cazul) pe teren propriu.

Meciul de mâine va fi arbitrat de o brigadă condusă de Bogdan Podar (Cluj-Napoca), Sorin Drugău (Brașov) și Vlad Potra (Cluj-Napoca), cu Radu Bucerzan (Timișoara) în rolul de comisar din partea Federaţiei Române de Baschet.

Ploieștenii vor găzdui meciurile pe 15 și 17 aprilie, iar al treilea meci, dacă va fi necesar, se va disputa în funcție de rezultatele anterioare. O eventuală a patra confruntare decisivă va avea loc pe 20 aprilie, tot la Timișoara.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor