logo
RNTV Live

CSM Petrolul Ploieşti începe bătălia cu SCM Timişoara în play-out, la Arad

9651736294822656012
Erika Stoica

Echipa de baschet masculin CSM Petrolul Ploieşti se pregăteşte să îşi înceapă aventura în play-out-ul Ligii Naţionale de Baschet Masculin – Getica 95, cu un duel de senzaţie împotriva formaţiei SCM Timişoara. Seria, ce va fi disputată în sistemul “cel mai bun din 5 partide”, va debuta în oraşul Arad, pe terenul bănăţenilor care s-au clasat pe locul 4 în faza a II-a a campionatului.

Primele două partide vor fi găzduite de SCM Timişoara, însă un incident logistic a provocat o mutare surprinzătoare. Sala “Constantin Jude” din Timişoara fiind ocupată cu o competiţie de gimnastică artistică, primul meci din 9 aprilie va fi mutat în Sala “Victoria” din Arad, cu începere de la ora 18:00. Al doilea meci este programat pentru joi, 11 aprilie, la ora 19:00, revenind la Timişoara.

Întâlnirile 3 şi 4 (a doua, dacă va fi necesară) vor avea loc pe 15 şi 17 aprilie în Sala “Olimpia” din Ploieşti, iar dacă situaţia se va tensiona până la un egal 2-2, partida decisivă se va disputa la Timişoara, pe 20 aprilie. Pasionaţii baschetului sunt aşteptaţi să urmărească cu sufletul la gură aceste confruntări pline de intensitate şi emoţie.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor