logo
RNTV Live

CSM Petrolul Ploieşti, campioni naționali la categoria U17 în Baschet

18062627632955605177
Erika Stoica

Echipa de baschet “U17” a CSM Petrolul Ploieşti a triumfat din nou în cadrul competiției naționale, devenind campioni naționali la categoria U17, după o serie de performanțe remarcabile în Turneoul Final desfășurat la Râmnicu Vâlcea de săptamana care tocmai s-a încheiat.

Sub îndrumarea antrenorilor Ionuț Ivan, Loredana Munteanu, Cristi Trandafir și Robert Munteanu, echipa și-a demonstrat dominația pe teren, obținând victorii fără emoții în toate cele cinci meciuri disputate în cadrul turneului.

CSM Petrolul Ploiești a încheiat un sezon perfect, înregistrând 12 victorii din tot atâtea meciuri disputate, consolidându-și astfel poziția de lider în acest sport. Echipa și-a asigurat locul în finală după ce a învins în semifinală echipa CSU Andu Sibiu cu scorul de 85-72, într-un meci intens și disputat.

În finala competiției, CSM Petrolul Ploiești a demonstrat o superioritate copleșitoare în fața echipei ACS Stars 2012 Iași, înregistrând o victorie zdrobitoare cu scorul de 111-53. Performanța echipei a fost remarcabilă, iar jucătorii au dat dovadă de determinare și profesionalism pe tot parcursul competiției.

De asemenea, meritul pentru această performanță excepțională nu poate fi decât apreciat, iar jucătorii Codruț Dinu și David Rașoga au fost distinși prin includerea în “best 5” al Turneului Final. De asemenea, David Rașoga a fost desemnat și cel mai valoros jucător al competiției de la Râmnicu Vâlcea, pentru evoluția sa de excepție pe teren.

Lotul de jucători al echipei CSM Petrolul Ploiești care a concurat la Turneul Final este următorul: Codruț Dinu, David Rașoga, Federico Diaconescu, Alexandru Dimov, Tudor Pîrvu, Mihail Oprea, Octavian Ghiță, Vlad Borcan, Octavian Ion, Petru Voiculescu, Luca Ionescu și Rareș Movileanu.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor