Sursă foto: Facebook/ CSM Constanța Baschet

CSM Petrolul Ploiești s-a întors învinsă de la malul mării, după o înfrângere suferită în ultimele minute ale partidei cu CSM Constanța. Echipa din Ploiești a plătit pentru câteva momente neinspirate și mai ales pentru procentajul dezamăgitor de la linia de fault, care a fost de doar 50% (10/20).

De altfel, problema asta a persistat în ultimele meciuri, afectând teribil performanța echipei, cu procentaje de 67% împotriva Oradei, 59% împotriva Craiovei și 72% împotriva FC Argeș.

În partida de ieri, Constanța s-a impus cu scorul de 83-80 (26-24, 19-22, 15-15, 23-19) într-un joc extrem de echilibrat. Cele două echipe au alternat la conducere, oferind momente spectaculoase și de mare inspirație, dar și momente în care s-au înregistrat erori neașteptate, poate și din cauza ritmului destul de alert al jocului.

CSM Petrolul Ploiești a intrat în avantaj la pauză și la începutul ultimului sfert, conducând cu 77-75 la 68 de secunde rămase, dar adversarii au reușit să gestioneze mai bine ultimele atacuri și să ia decizii mai eficiente, atât în apărare, cât și sub coșul echipei prahovene.

Antrenorul Mihai Popa a folosit următorii jucători: Funderburk Jr. (24 puncte, 2×3), Carpenter (14, 3×3), Brkic (14), B. Popa (11, 2×3), R. Johnson Jr. (6), S. Henry (6), Corpodean (5, 1×3) și Negoițescu.

În etapa următoare, „galben-albaștrii” vor juca joi, 7 decembrie, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor Olimpia, împotriva echipei CSM Târgu Mureș.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *