Sursă foto: CSM Ploiești

Într-un meci plin de suspans desfășurat vineri seară în Sala Sporturilor „Olimpia”, CSM Petrolul Ploieşti a suferit o înfrângere contra celor de la SCM „U” Craiova, cu scorul de 86-74 (12-16, 16-17, 13-16, 25-17, 20-8), după o revenire incredibilă a echipei oaspete în ultimele minute ale timpului regulamentar și o repriză de prelungiri favorabilă acesteia.

CSM Petrolul a început partida în forță și a reușit să se distanțeze rapid. La jumătatea sfertului secund, echipa prahoveană conducea cu 29-16 – până la pauză, avantajul se redusese la 5 puncte, 49-41, dar senzația de control rămăsese prezentă.

Primele zece minute ale celei de-a doua reprize păreau să confirme această tendință, iar la intrarea în ultima secvență a meciului, CSM Petrolul Ploieşti conducea cu 49-41, o diferență relativ confortabilă.

Ultimul sfert a adus însă schimbări dramatice. Echipa gazdă s-a relaxat prematur, iar după cinci minute se vedea pusă în fața unei reveniri spectaculoase a oaspeților, care au redus diferența la un singur punct, 53-52. Antrenorul Mihai Popa a fost nevoit să ceară un time-out pentru a regla situația. Cu 150 de secunde rămase, scorul a devenit 61-52 în favoarea Petrolului, iar lucrurile păreau că revin la normal. Totuși, o serie de faze neașteptate au permis echipei din Craiova să revină și să egaleze scorul la 64-64, trimițând jocul în prelungiri.

În cele cinci minute suplimentare, Craiova a continuat să marcheze eficient, iar ploieștenii au avut multe ratări. Victoria a fost obținută de oaspeți, într-un mod considerat aproape imposibil în anumite momente ale meciului.

Pentru CSM Petrolul Ploieşti, au evoluat V. Brkic (19 puncte), Funderburk Jr. (19), R. Johnson Jr. (14, 1×3), Carpenter (9, 1×3), Corpodean (8, 2×3), Henry (3), B. Popa (1, V. Negoiţescu (1), C. Dinu și G. Angelian.

În etapa următoare, prima a returului, CSM Petrolul Ploieşti va juca tot în Sala „Olimpia” împotriva celor de la FC Argeş Piteşti, vineri, 24 noiembrie, de la ora 17:30.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *