Sursă foto: CSM Ploiești

După două victorii consecutive în Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95, CSM Petrolul Ploiești se pregătește pentru un meci dificil, care va avea loc sâmbătă seară.

La ora 18:00, în Sala Sporturilor „Olimpia”, echipa din Ploiești va primi vizita vicecampioanei României, CSM CSU Oradea.

CSM CSU Oradea revine în țară după o deplasare în FIBA Europe Cup la Varșovia, unde a suferit o înfrângere cu scorul de 90-79 în fața echipei Legia. Cu toate acestea, în campionatul intern, echipa se află într-o formă excelentă, reușind să lege patru victorii la rând după un început mai dificil al sezonului, marcat și de accidentările jucătorilor.

Jucăm cu vicecampioana României, practic cea mai bine cotată echipă din grupa noastră, totodată o formaţie care are o rotaţie lungă, bazându-se pe jucători de calitate, atât români, cât şi străini.

Noi, din păcate, nu am reuşit să ne antrenăm în formulă completă nici săptămâna aceasta, din cauza problemelor medicale, dar cu siguranţă vom da totul pe teren şi vom încerca să facem un joc bun, cu energie, pentru a ne putea ridica la nivelul adversarilor!

Mihai Popa, antrenor principal la CSM Petrolul

Meciul se anunță a fi un spectacol atât pe teren, cât și în pauze, cu prestația echipelor de majorete „Cheerleading Jumpers”. Publicul este invitat să asiste la acest eveniment, iar accesul este liber.

Partida va fi arbitrată de o brigadă formată din Alexandra Stan (București), Alexandru Ivan (Târgoviște) și Vlad Potra (Cluj Napoca), iar comisar din partea Federației Române de Baschet va fi Constantin Ioan (București).

Meciul va fi transmis în direct pe canalul de YouTube al Federației Române de Baschet.

De asemenea, această întâlnire reprezintă și o ocazie pentru comunitatea locală din Ploiești să-și arate sprijinul față de Enya, o tânără în vârstă de 19 ani din Ploiești care se confruntă cu o formă rară de cancer.

Donațiile pentru sprijinirea ei pot fi făcute în urnele special amplasate în zonele de acces în Sala Sporturilor Olimpia sau prin intermediul conturilor bancare indicate:

Cont lei

BUDURLEANU ENYA CRISTIANA

RO55BRDE300SV08408653000

SV 8408653000

SWIFT BRDEROBU

Moneda RON

Cont Euro

BUDURLEANU IONELA OANA

RO62BACX0000001713695000

BIC/SWIFT BACXROBU

Cont Revolut

BUDURLEANU OANA

IBAN RO94 BREL 0005 5377 6889 0100

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *