logo
RNTV Live

CSM Petrolul 2 Ploiești încheie sezonul cu o înfrângere la Timișoar

5574092036135948941 (1)
Erika Stoica

Echipa secundă a CSM Petrolul Ploiești a pus capăt sezonului Ligii I cu o înfrângere suferită într-un meci tensionat împotriva echipei SCM 2 Timișoara, scor 94-86, după prelungiri. A fost ultima etapă a Fazei a II-a, Grupa Echipelor Satelit.

Venind după patru zile intense de competiție, inclusiv un meci restant din Liga I la Oradea și participarea la Olimpiada Națională a Sportului Școlar de la Satu Mare, și lipsindu-le câțiva jucători cheie precum Codruț Dinu, George Angelian, David Rașoga, Petru Voiculescu și chiar Lorenzo Diaconescu, care a fost o prezență constantă și la echipa secundă, jucătorii asistați de Cristi Trandafir au dat totul pe teren în condițiile date.

Până în ultimul sfert al jocului, CSM Petrolul 2 Ploiești a condus cu 10 puncte, având 76-66 în minutul 35, dar nu a reușit să gestioneze bine finalul, lăsându-i pe timișoreni să egaleze și să trimită partida în prelungiri. În cele 5 minute suplimentare, echipa gazdă s-a dovedit mai ageră și mai precisă la finalizare, profitând și de ieșirea lui Movileanu pentru acumularea de 5 faulturi.

Pentru CSM Petrolul 2 Ploiești, au jucat: A. Suciu (23 puncte, 5 aruncări de 3 puncte), T. Pîrvu (15 puncte, 2 aruncări de 3 puncte), R. Movileanu (14 puncte, 2 aruncări de 3 puncte), R. Popa (12 puncte, 1 aruncare de 3 puncte), Al. Dimov (8 puncte, 1 aruncare de 3 puncte), R. Mihalache (8 puncte, 11 recuperări), R. Pătraru (4 puncte), V. Borcan (2 puncte) și A. Velcea.

Cu această înfrângere, echipa secundă a CSM Petrolul Ploiești încheie sezonul 2023-2024 cu un bilanț de 18 victorii și 8 înfrângeri, obținând în același timp o experiență valoroasă din meciurile disputate inclusiv cu echipe de seniori din eșaloane superioare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor