logo
RNTV Live

CSM-CFR-CSŞ Ploieşti obține 12 medalii. Performanțe remarcabile în competiții naționale și internaționale

judo
Erika Stoica


Weekend de succes pentru sportivii secției de judo a CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, care s-au întors cu nu mai puțin de 12 medalii în urma participării la două competiții desfășurate în acest weekend.

Cei mai mici judoka au concurat la Turneul Internațional „Alina Dumitru”, adresat Juniorilor sub 16 ani și Copiilor sub 14 și sub 12 ani, desfășurat la Sala Sporturilor din Chiajna. În fața unei competiții acerbe, cei 570 de mici luptători din România și Republica Moldova au văzut echipa CSM-CFR-CSŞ Ploieşti triumfând cu 9 medalii: 2 de aur, 2 de argint și 5 de bronz. Performanțele notabile au fost ale lui Rareș Matei, care a obținut locul I în categoria U12 la 38 kg, și Sonia Mare, câștigătoarea categoriei U14 la 44 kg.

În paralel, a avut loc și Finala Campionatului Național Universitar, desfășurată la Sala „Transilvania” din Sibiu, unde sportivii studenți și-au etalat abilitățile. De această dată, judoka de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au adus acasă 3 medalii: două de argint și una de bronz. Andrei Căpățână și Rareș Arsenie au urcat pe treapta a doua a podiumului, iar Andrei Predescu a obținut bronzul, demonstrând încă o dată calitatea pregătirii și dedicarea echipei.

Sportivii sunt pregătiți cu dăruire de către antrenorii Gheorghe Savu, Mihai Trandafirescu, Doru Munteanu, Cosmin Slăveanu și Roxana Creţu, care au contribuit la succesul echipei în acest weekend de competiții intense.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor