Sursă foto: Câmpina TV

După ce prima zi de competiție a fost un real spectacol, Cupa „1 Decembrie” la handbal feminin (juniori IV) a continuat vineri, chiar de Ziua Națională, în sala de sport a Colegiului Național „Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

Primul meci care ar fi trebuit să se joace vineri era cel dintre CSM București și Sporting Ghimbav, doar că brașovencele au decis „să facă naveta”, iar joi seara, la două ore de la plecarea din Câmpina, ajunseseră la… Breaza, astfel că au anunțat că nu vor mai reveni în Prahova în ultima zi a turneului.

Dată fiind situația, CSM București a disputat, în schimb, un meci amical cu o echipă secundă a CS Câmpina, la capătul căruia a fost premiat pentru locul 5 ocupat la Cupa „1 Decembrie”.

Finala mică a propus confruntarea dintre echipele CSS2 București și OK Sport Onești. Prezentate în stil mare, ca la meciurile europene, handbalistele au oferit o partidă interesantă, formația câștigătoare, după 40 de minute de joc, fiind cea bucureșteană cu scorul de 20-9 (9-5 la pauză).

A urmat finala, unde s-au întâlnit, bineînțeles, cele mai bune echipe ale Cupei: CS Câmpina și Transilvania Brașov. Susținute de o galerie minunată, jucând excelent și având și ceva noroc în ultimele minute, când brașovencele au dat patru bare consecutive, prahovencele antrenate Daniel Vasile și Denisa Toma au câștigat finala și, implicit, turneul cu scorul de 26-22 (la pauză 8-10).

CS Câmpina a abordat turneul cu următorul lot: Timeea Popa, Alice Penghea, Andreea Achim – portari; Cătălina Antonie, Antonia Dragomir, Raluca Duță, Ilinca Neagu, Antonia Robu, Mara Apetre, Alessia Stamate, Sonia Olteanu, Daria Tudorache, Mara Dragomir, Sofia Boacă, Iris Mareș.

Arbitrii Cupei „1 Decembrie” au fost ploieștenii Gabriela Enache, Andreea Stoica, Mihaela Grădișteanu, Laurențiu Jugănaru, Marian Iliescu.

Festivitatea de premiere a fost oficiată de primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. Câmpina TV notează că „la premiere au fost și lacrimi de fericire și lacrimi de supărare, o dovadă că sportivele s-au implicat și cu toții și-au dorit să fie cei mai buni. Cu acest prilej, primarul Alin Moldoveanu i-a felicitat pe toți cei implicați în organizarea și desfășurarea acestui turneu, echipele participante, câștigătorii și a anunțat că după sărbători echipa se va muta în sala de sport de la Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, care va fi finalizată și dată în folosință.”.

Sursă: Câmpina TV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *