logo
RNTV Live

Cristian Popescu Piedone a făcut o declarație controversată: Firea este mai hotărâtă decât majoritatea bărbaților politici! Burduja este doar un servitor

piedone
Theo Tănăsescu

Cristian Popescu Piedone afirmă că coaliția actuală a arătat sprijin pentru Nicușor Dan în cursa pentru Primăria Capitalei. Cu toate acestea, Piedone este ferm convins că va atrage o mare parte din voturi și consideră că Gabriela Firea și Sebastian Burduja sunt candidați care nu îl vor putea învinge!

Piedone promite că va face dezvăluiri despre presupuse furturi ale USR

“Să te lauzi cu trecutul care este eșuat. Contablitatea stă la cetățean. Le mulțumesc pentru mișcarea prin care arată că îl susțin pe Nicușor Dan, că și USR care e mascat în Alianța Dreapta Unită. USR de dimineața până seara fac plângeri, au arestat oameni pe toate palierele din trecut. USR se jură că nu fură, i-am prins cu vaccinurile, un miliard de euro. Nicușor Dan spune că e independent. Cum să fii independent când ești susținut de USR îmbrăcat în Alianța Dreptei. Voi scoate și voi demonstra cât de fete mari au fost inclusiv Nicușor Dan la București. Am și documentele prin care zic că au desființat acele companii înființate de Firea, dar au păstrat directorii. Nu rupe de la mine nimic doamna Firea. Cei care vor mușca în carne vie vor fi alegătorii.

Eu cred că nu vor ajunge să pot face echipă cu ei. Firea are un loc comod în Parlamentul European, ea joacă, o respect, nu vreau să mă bat cu o doamnă, m-aș fi bătut cu niște bărbați reali, dar se pare că femeia e mai bărbat în politică. Domnul Burduja e omul cu mapa, omul școlit, e un viitor premier, dar nu are capacitatea să implementeze”, a spus Piedone.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor