logo
RNTV Live

Creștere semnificativă de 112% a cererilor pentru obținerea vizei de flotant la nivel național. Alegeri 2024

votare 1
Erika Stoica

Instituția Prefectului Județul Prahova prioritizează organizarea alegerilor în conformitate cu legislația în vigoare.

Astfel, ieri, a avut loc o ședință a Comisiei Tehnice Centrale pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European și pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2024. Ședința s-a desfășurat prin videoconferință, reunind toți reprezentanții instituțiilor prefectului din țară.

Pe lângă aspectele organizatorice discutate în contextul alegerilor din 9 iunie, viceprim-ministrul și ministrul afacerilor interne, Marian-Cătălin Predoiu, a evidențiat o creștere semnificativă, de 112%, a cererilor pentru obținerea vizei de flotant la nivel național, în comparație cu situația din urmă cu 4 ani.

În consecință, prefectul județului Prahova, Emil Drăgănescu, a instruit conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Prahova să efectueze verificări la nivel județean, cu scopul de a asigura respectarea legislației în vigoare referitoare la acordarea acestor vize. De asemenea, se va verifica respectarea normelor legale în cazul solicitărilor aprobate în ultimul an.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor