logo
RNTV Live

Coșmarul unei femei transformată în prostituată. Soțul său, acuzat de exploatare și amenințări

sursa foto Publika.md
Erika Stoica

Coșmarul femeii a durat din 2016 până în februarie 2024, timp în care a fost transformată de propriul soț în prostituată și transportată peste hotare unde era obligată să întrețină relații sexuale cu clinți de ocazie

Concret, individul și-a exploatat sexual partenera de viață, călătorind cu ea în Marea Britanie, Italia și Germania și forțând-o să practice prostituția prin violență fizică și psihică.

Însă, teroarea nu s-a oprit aici. Când femeia a încercat să scape din această viață de coșmar, inculpatul a folosit amenințări grave, inclusiv cu moartea, și a exercitat presiuni asupra fiului lor minor pentru a o determina să se supună.

Ieri, în urma eforturilor susținute ale forțelor de ordine, bărbatul a fost găsit într-un imobil din Câmpulung, fiind însoțit de fiul lor minor. Autoritățile l-au reținut și au solicitat prezentarea sa în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Fiul minor a fost preluat de către DGASPC Argeș pentru a fi protejat și asistat în continuare.

Această acțiune a fost posibilă datorită colaborării strânse între polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, Serviciului de Investigații Criminale Argeș și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor