infectarea cu COVID -19

La un cămin de bătrâni, o femei de 91 de ani a fost găsită cu răni pe tot corpul.

Polițiștii au fost chemați să intervină la un cămin pentru persoane în vârstă, situat în Câmpina. Motivul este un caz de neglijență gravă. O femeie de 91 de ani a fost găsită într-o stare gravă. Bătrâna era plină de răni.

Fiica femeii a găsit-o pe aceasta într-o stare gravă. Bătrâna avea mai multe răni la mâini și la picioare, semn că a fost legată de pat.

Potrivit Evenimentul Zilei, la fața locului au ajuns și polițiștii care au luat primele măsuri , urmând ca angajații de la căminul de bătrâni să fie chemați la audieri și puși sub acuzare pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală.

IPJ Prahova: „La data de 12 mai a.c., în jurul orei 17.30, Poliția Municipiului Câmpina fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că mama sa, în vârstă de 91 ani ar fi suferit leziuni la nivelul brațelor și picioarelor, pe durata internării într-un centru de îngrijiri medicale din municipiul Câmpina. În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă care s-a deplasat la domiciliul persoanelor în cauză, constatând faptul că cele sesizate se confirmă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

Cazul nu este singurul!

În 2021, la un alt cămin de la Câmpina, un bărbat a fost găsit plin de răni pe corp. Acesta suferea de demență.

Polițiștii care au anchetat cazul au declarat că a fost bătut, în acest dosar penal fiind dispuse mai multe măsuri împotriva unor angajați. De asemenea, bărbatul a fost găsit într-o stare foarte gravă, fiind nemâncat de mai multe zile, și într-o stare de igienă, total necorespunzătoare.

Sursă: Evenimentul Zilei

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *