Cornel Dinicu ramana in arest preventive. Este decizia luata luni de catre magistratii Judecătoriei Ploieşti. Pentru prima dată de la incendiu, după ce şi-a îngropat cei doi fii şi soţul, soţia bodyguardului Lucian Ene a stat de vorbă cu procuorii.

Luni dupa-amiaza Judecătoria Ploieşti a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova de prelungire a măsurilor preventive dispuse anterior faţă de patronul complexului Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, şi faţă de alte două persoane implicate în administrarea unităţii, Vitomir Adrian Ristin şi Adelina Elena Ilie.

Odata cu unul dintre administratorii din acte ai Fermei Dacilor, Vitomir Adrian Ristin a iesit celalalt reprezentant, plasat in arest la domiciliu, Adelina Elena Ilie.

Cornel Dinicu susţine în continuare că la mijloc este vorba de o mână criminală şi a cerut inclusiv testarea poligraf a mai multor martori din dosar.

Pentru prima dată de la incendiu, după ce şi-a îngropat cei doi fii şi soţul, soţia bodyguardului Lucian Ene a stat de vorbă cu procuorii.

Opt persoane, cinci adulţi şi trei copii, au murit carbonizate în urma incendiului care a izbucnit la Ferma Dacilor, a doua zi de Crăciun.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *